Trelis plugins not loading

General topics about Trelis/Cubit, such as localization, GUI, etc.

Trelis plugins not loading

Postby Shimwell » Mon Mar 05, 2018 12:03 pm

Hi there

When I open a terminal and type "/opt/Trelis-16.4/bin/trelis" then trelis loads up with plugins and the trelis command line states ...
Code: Select all
Loaded Svalinn plugin.
-- DAGMC export command available.
-- MCNP import command available.
Journaled Command: undo on

Trelis>


However when I am running a python script which opens trelis it opens differently (without plugins). This python script below opens trelis without plugins
Code: Select all
import os
import sys
os.system('/opt/Trelis-16.4/bin/trelis')


Trelis loads up and the command line states

Code: Select all
Journaled Command: undo on

Trelis>

Any idea how I get trelis to load up from python with the plugins enabled?

Many thanks
Shimwell
 
Posts: 19
Joined: Thu Oct 13, 2016 7:20 am

Re: Trelis plugins not loading

Postby csimsoft Moderator » Mon Mar 05, 2018 12:24 pm

We will need to look into this more. One quick workaround is to define the environment variable CUBIT_PLUGIN_DIR and have it point to the directory where the command plugin is located.
csimsoft
csimsoft Moderator
 
Posts: 272
Joined: Tue Feb 14, 2012 5:59 pm
Location: American Fork, UT

Re: Trelis plugins not loading

Postby Shimwell » Thu Mar 08, 2018 2:44 am

Thanks for the CUBIT_PLUGIN_DIR tip.

The plugins are now loading.

I think my python IDE (Pycharm) was also causing some of the problems.

All working now :-)
Shimwell
 
Posts: 19
Joined: Thu Oct 13, 2016 7:20 am


Return to General Topics

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron

Search / Mark

User Control Panel

Login

Who is online

In total there is 1 user online :: 0 registered, 0 hidden and 1 guest (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 58 on Mon Jun 26, 2017 4:19 pm

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest